Veilig sporten en vertrouwenspersoon

SV De Griffioen afdeling Volleybal wil graag de fijne cultuur en sfeer die er bij de vereniging heerst, behouden en waar mogelijk verbeteren. Daarom is de vereniging gestart met een traject in het kader van “veilig sportklimaat”. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is dat alle leden van SV De Griffioen afdeling Volleybal in een prettige sfeer bij de vereniging moeten kunnen volleyballen, dat zij zich welkom en veilig voelen en zichzelf kunnen zijn.

Om het veilig sportklimaat te stimuleren heeft SV De Griffioen afdeling Volleybal een Gedragscode en Aannamebeleid voor vrijwilligers opgesteld.

Lees onze gedragscode, aannamebeleid en meer informatie over onze vertrouwenspersoon op de pagina Veilig Sporten

Wij vragen alle betrokken bij de SV De Griffioen afdeling Volleybal hier kennis van te nemen.