Veilig sporten

SV De Griffioen afdeling Volleybal wil graag de fijne cultuur en sfeer die er bij de vereniging heerst, behouden en waar mogelijk verbeteren. Daarom is de vereniging gestart met een traject in het kader van “veilig sportklimaat”. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is dat alle leden van SV De Griffioen afdeling Volleybal in een prettige sfeer bij de vereniging moeten kunnen volleyballen, dat zij zich welkom en veilig voelen en zichzelf kunnen zijn.

Om het veilig sportklimaat te stimuleren heeft SV De Griffioen afdeling Volleybal een Gedragscode en Aannamebeleid voor vrijwilligers opgesteld.

Lees hier onze Gedragscode en ons Aannamebeleid.

Wij vragen alle betrokken bij de SV De Griffioen afdeling Volleybal hier kennis van te nemen.

Wij zijn ons ervan bewust dat met een gedragscode en aannamebeleid ongewenst gedrag niet kunnen uitsluiten, daarvoor is iedereen nodig, bestuur, leden, trainers, coaches, ouders, en toeschouwers. Samen houden we ons club veilig voor iedereen.

Vertrouwenscontactpersoon

Wij doen er alles aan om te voorkomen dat onze vereniging onveilig is. Mocht je toch een vervelende ervaring hebben binnen onze vereniging dan kun je die met de vertrouwenscontactpersoon bespreken. Je kunt hem/haar ook vragen stellen of meldingen doen over zaken die mogelijk in strijd zijn met de gedragsregels, waarden en normen binnen onze vereniging en de sport. Je houdt zelf altijd de regie over wat er met je verhaal gedaan wordt.

De vertrouwenscontactpersoon van onze vereniging is Agnieta Reuvekamp. Je kunt haar bereiken op het volgende mailadres: vcp@griffioenvolleybal.nl