Start nieuwe seizoen met dringende oproep!

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen. Wij kijken uit naar een mooi nieuw seizoen met veel volleybalplezier en mooie prestaties. 

Dit jaar trainen we in de Olde Steense op de vertrouwde tijden:

16.00 uur – 17.30 uur CMV en C jeugd

17.30 uur – 19.00 uur A en B jeugd

19.00 uur – 20.30 uur D1, D3 en Recreanten

20.30 uur – 22.00 uur D2, H1, H2, H3

In september is de entree van de Steense nog niet volledig open. Graag via de achteringang de sporthal betreden.

Daarnaast een zeer dringende oproep!!

16 september verhuist Drika en vertrekt uit Wolvega. Wij zijn daarom dringend op zoek naar een nieuwe secretaris voor onze vereniging. Als secretaris neem je deel aan de bestuursvergaderingen, verstuur je de verenigingsmail, ben je verantwoordelijk voor de notulen van de vergaderingen en het wedstrijdsecretariaat (invoeren van teams, aanspreekpunt voor verzetten van wedstrijden etc.). Een mooie taak die veelal op de achtergrond plaatsvindt maar oh zo belangrijk is voor een goede voortgang van de wedstrijden en de vereniging in het algemeen. De rol van secretaris vraagt gemiddeld 5 uur per maand van je tijd.

Daarnaast heeft ook Kim aangegeven te willen stoppen als penningmeester. En daarom zijn we ook op zoek naar een nieuwe penningmeester. Zij blijft haar taken vervullen tot de ALV van november en hoopt voor die tijd haar taken aan iemand anders te kunnen overdragen. Ook de penningmeester neemt deel aan de bestuursvergaderingen, ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze financiĆ«n, aanvragen van de zaalhuur en subsidies, het innen van de contributie en stuur je de nog te vormen sponsorcommissie aan. Wederom een taak op de achtergrond maar door de voorspelbaarheid van de taken heel goed planbaar. De rol van penningmeester vraagt gemiddeld 5 uur per maand tijd. Daarnaast ben je rond het sluiten van het boekjaar en de ALV een aantal extra uurtjes kwijt.

Herken jij jezelf in een van deze functies, dan zijn wij op zoek naar jou! Of wellicht in een andere functie? Wacht niet totdat we jou benaderen, maar neem snel contact met ons op.

Ook als je nog vragen hebt of eventueel andere functies wil uitvoeren, in overleg is alles mogelijk. 

Samen zorgen we ervoor dat onze vereniging op rolletjes blijft lopen!

Met vriendelijke groet namens het bestuur, Martijn Snijder, Kim van der Molen en Drika van der Wal