Corona

Door de sluiting van alle binnensportaccomodaties is het vanaf 15 december niet meer mogelijk om binnen te trainen. Sinds maart trainen we buiten bij SIOS. Hiervoor zijn onderstaande coronamaatregelen van toepassing.

————

De coronamaatregelen van de overheid hebben ook invloed op het volleybal. De onderstaande maatregelen zijn gebasseerd op de richtlijnen van het RIVM en het Protocol verantwoord sporten van NOS*NSF. Wij proberen deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Als lid van onze vereniging verwachten we dat je de onderstaande regels kent en toepast.

We rekenen op jullie medewerking. Samen zorgen we ervoor dat onze hal coronavrij blijft!

  1. Heb je corona-gerelateerde klachten? Blijf thuis!
  2. CMV, Jeugdteams en senioren t/m 26 jaar kunnen zonder restrictie trainen. Senioren vanaf 27 jaar mogen in groepjes van 4 personen trainen
  3. Senioren vanaf 27 jaar houden ten alle tijden (dus ook tijdens de training 1,5 meter afstand van elkaar). Ben je tussen 12 en 27 jaar? Houdt voor en na de training 1,5 meter afstand van elkaar.
  4. Gelieve zoveel mogelijk vooraf thuis naar het toilet te gaan.
  5. Spelers dienen aangekleed naar de training te komen. Kleedkamers zijn zowel voor als na de training niet beschikbaar!
  6. Spelers dienen maximaal 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn.
  7. Er mag geen publiek aanwezig zijn bij trainingen