Sinterklaastraining voor CMV en volleybalspeeltuin

Dinsdagavond 1 december hebben de CMV spelers en de kinderen van de Volleybalspeeltuin weer een gezellige sinterklaas training gehad.
De kinderen die bij de Volleybalspeeltuin (4/6 jarigen) zitten mochten een parcours afleggen en gingen trainen om hulp piet te worden. Over hoge daken heen klimmen, sluipen door de tuinen, het goed gooien van de pakketten door de schoorsteen en het samen dragen van zware pakketten over moeilijke wegen.
Dit was natuurlijk allemaal best zwaar en tussendoor werd er nog een drink pauze ingelast en daarna ging ieder weer door.
De cmv spelers hebben helaas al een paar toernooien gemist en daarom hebben ze vanavond een beetje het gevoel van een toernooi beleefd. Het is nu winter en daarom deden ze mee aan het “foute” toernooi. Een winter beach toernooi en iedere keer een andere partner. De wedstrijdjes duurden 7 minuten en na vele wedstrijden werden alle kinderen beloond met een choco sint. Het was weer een geslaagde avond!!