Een geslaagd examen!

Gelukkig even wat ander nieuws dan corona. Afgelopen dinsdag was het een gezellige boel in de Olde Steense. Anouk Betten, lid en stagair bij onze vereniging, heeft een spetterende activiteit georganiseerd als onderdeel van haar examen. Ze doet zelf verslag…

Hallo iedereen,

Mijn naam is Anouk Betten, inmiddels zal ik bij de meesten wel bekend zijn binnen De Griffioen. Voor degene die niet weten wie ik ben, zal ik in het kort even wat vertellen.. op dit moment volg ik de opleiding sport- en bewegingsagogie niveau 4 op het CIOS in Heerenveen, ik zit nu in mijn 3e jaar.

In het 1e jaar van mijn opleiding ben ik begonnen met stage lopen bij De Griffioen, ondertussen geef ik nu ongeveer 3 jaar trainen bij de CMV /jeugd en zit ik sinds juni 2019 in de activiteitencommissie.

Voor de zomer 2020 stond er een evenement gepland, namelijk het zeskamp wat ik zou organiseren voor alle leden van de volleybalvereniging. Dit was voor mij een examenopdracht, maar helaas moest ik alles afblazen i.v.m. het COVID-19 virus.

Na lang wachten op de vraag wanneer ik mijn examen in de praktijk mocht gaan afronden, was het dan afgelopen dinsdag 6 oktober zover! Ik heb voor alle jeugdleden van De Griffioen een evenement georganiseerd met 15 uitdagende spellen in de Olde Steense, de jeugd moest het in teams tegen elkaar opnemen. Van kruiwagenrace naar kruiptunnels en zelfs tussendoor een eetproef! Aan het einde met zijn allen nog wat gegeten en gedronken, kortom de jeugd heeft zich goed vermaakt.

Naast de jeugdleden die goed hun best hebben gedaan om te winnen, had ik ook fanatieke begeleiders/vrijwilligers die mij super hebben ondersteund bij mijn examen!

Uiteindelijk heb ik mijn examen toch kunnen uitvoeren en heb ik het afgerond met een 7.3!!

Zelf kijk ik tevreden terug naar dit geslaagde evenement en hoop ik dat iedereen die aanwezig was ook een leuke middag en/of avond hebben gehad.

Bedankt!

Groetjes,

Anouk Betten