SV de Griffioen

SV de Griffioen huldigt zijn kampioenen!

Het was weer een feit; ook dit seizoen hebben we weer teams kampioen weten te maken!Alle teams van de vereniging hebben ook dit seizoen weer stinkend zijn of haar best gedaan en daar zijn we als vereniging ontzettend trots op! Drie teams wisten echter de eerste plek te behalen. De 1 ging als een racket en de ander maakte het tot de laatste wedstrijd erg spannend. Niemand kreeg het cadeau, je moest er wel wat voor doen! En om dit te belonen werden ze in het zonnetje gezet door de vereniging. Alle 3 de teams stonden klaar in de achterste kleedkamer en onze eigen DJ Dennis verzorgde de muziek in de hal. Omdat Fokke en Tineke beiden in de kleedkamer waren bij de kampioenen konden zij beiden niet de aankondiging doen. Dit werd nu verzorgt door Marjan Groenhof die ook trainster is bij de CMV en spelend lid.

Fraukje Gols (CMV trainster/ coach) en haar zoon Sverre (CMV speler niv.2) deelden de cadeaus uit aan alle kampioenen en coaches. Eerst werd het CMV team Griffioen 4 niveau 4 gehuldigd. Monica Fledderus, Chelsea Boelsma, Maritte Bron en Angelique Sikkema met coach Tineke Sikkema Lodewijk. Daarna volgde het C-meisjes team 1 2e klasse met Birgit Potiek, Eline Hiemstra, Anouk Waterlander, Danae Heisteeg, Anna Strampel, Bente Nijhof, en Emma Koopman met coaches Marjan van der Vegt en Tineke Sikkema Lodewijk. Tot slot het heren team Griffioen 2 2e klasse bestaande uit Jeroen Samsom, Pieter Smeding, Hendrik Huisman, Frits Douma, Jo de Boer, Martijn Snijder, Menno Bosma, Fokke Kuipers en Jorn Kuipers. Allen ontvingen een luid applaus.

Daarnaast werden de trainers en coaches bedankt voor hun harde werk van dit seizoen en showden het CMV team dat kampioen was geworden de nieuwe shirts voor aankomende seizoenen. De alweer 11 jaar gedragen polo’s zijn nu wel aardig gaar aan het worden en de belettering liet hier en daar los, wat natuurlijk geen goed visite plaatje is voor de vereniging. De coaches Marjan van de Vegt en Tineke Sikkema Lodewijk hadden beiden de nieuwe jasjes aan die alle trainer/ coaches gaan ontvangen voor volgend seizoen. Dit is al een lang gekoesterde wens en die is nu uitgekomen. Ook hiermee laten we ons als vereniging professioneler zien. Dit alles is allemaal mogelijk gemaakt door de drie heren Redginald, Martijn en Jan. Met hun bedrijven Jonker Assurantie Advies, Rijnders Snijder accountants belastingadviseur en Administratieve Service Nederland Wolvega zijn zij de sponsoren op de jasjes. Nogmaals heren ontzettend bedankt voor de medewerking!!

Tot slot nam Fokke als voorzitter en Tineke als jeugdvoorzitter het woord om de prijzen uit te delen voor de zeer goed gelopen actie Ballen voor Ballen! Er waren 3 categorieën: CMV, jeugd, en senioren. Bij de CMV was het heel spannend want daar was op de 3e plaats geëindigd Moos Askes met 34 ballen, 2e Julia Ram met 46 ballen en gedeelde 1e Nils Jonker en Jasmin van der Wal met beide 56 ballen verkocht. Deze laatste 2 hebben beiden 2 vrijkaarten ontvangen voor het attractiepark Juliana Toren in Apeldoorn. Bij de jeugd was op de 3e plek  weer een gedeelde plek van Else de Jong en Birgit Potiek met 12 ballen, Henk Groenhof met 24 ballen en Dyanthe Hiemstra won met 39 verkochte ballen een fashioncheque en bioscoopbonnen. De senioren deden ook goed hun best. Hier zijn Martijn Snijder en Arjan Barendsma gedeeld 3e geworden met 20 ballen, de fam. Huisman/ Kuipers met 26 ballen 2e en Frits Douma met 26 ballen 1e. Hij heeft van de hoofdsponsor Ben Lagerhuis een dinercheque ontvangen van Restaurant het Lagerhuis in Wolvega.

Volgend seizoen gaat deze actie zeker weer plaats vinden in één van de koude maanden van het jaar. U zult hierover nog weer worden geïnformeerd. En dan hopen we natuurlijk dat er nog meer mensen deel zullen nemen aan de actie. We houden jullie allen begin van het seizoen op de hoogte over de besteding van het mooie bedrag € 743,25 . Want hier gaan we als vereniging weer mooie dingen voor halen voor de leden, zodat de persoon en de vereniging samen verder zal groeien tot iets moois in de toekomst!

DSC_0022

Afbeelding 2 van 22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *