SV de Griffioen

Ook dit jaar weer een geslaagd ouder/jeugd-toernooi bij SV de Griffioen!

Vrijdag 1 juni werd het jaarlijks terugkomende ouder/ jeugd- toernooi gehouden in de Olde en Nije Steense. De CMV- jeugd en de C- jeugd ouders konden zich meten met hun kind op het niveau van het volleyballen. In de Olde Steense werd de C-jeugd gestuurd door Hilde en Tieneke en er werden hier en daar mooie rally’s gespeeld. Erg leuk om te zien!

In de Nije Steense werd er volop gespeeld door de CMV-ers op de diverse niveau’s met de ouders. Enkelen kwamen er nu toch wel achter dat het “spelletje” niet altijd even makkelijk was. We hadden nu geen scheidsrechters erbij. De teams die vrij waren zouden moeten fluiten en tellen, maar dat liep niet helemaal lekker en was er soms ook onduidelijkheid. Dit gaan we veranderen volgend seizoen door weer scheidsrechters neer te zetten. Hierbij denk ik dan aan de oudere jeugd die natuurlijk zelf ook deze niveau’s kent en het is zo een mooi leer moment om het scheidsrechteren te beoefenen. Frits hield de puntentelling strak bij en Tineke hield beide zalen goed in de gaten of er niks mis ging.

Aan het einde werden de teamleiders van dit seizoen in het zonnetje gezet met een mooie zomerhanger en kregen de kinderen weer hun diploma van het niveau van dit seizoen van de bond. Ook het wedstrijdvaantje van de wedstrijden zat erbij en de jeugd die de CMV gaat verlaten en naar de C jeugd gaat ontving nog een speciale verenigingsoorkonde van de CMV.

Na deze formaliteiten werd iedereen om 19.30 uur uitgenodigd om naar de Olde Steense te gaan en daar op de tribune te gaan zitten want we hadden weer een kampioenparade!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *