SV de Griffioen

Nek aan nek race tussen meisjes A1 en O.T.I.B.

Hallo, ik ben Myrthe Geuze, een speler uit het volleybal damesteam A1 van griffioen. 23 Januari 2017 hadden we een wedstrijd in de steense in Wolvega tegen O.T.I.B MA 1. We wisten dat dit niet een makkelijke wedstrijd zou worden omdat ze 3e in het klassement staan en wij staan 5e. De vorige wedstrijd die we tegen dit team hadden gespeeld hadden we helaas verloren met 2-1, dus we wisten dat we heel goed ons best moesten doen om te kunnen winnen.

De wedstrijd begon om 19:45. We deden super goed ons best en waren goed gefocust. Er was goede samenwerking en er werd goed gespeeld. Maar de tegenstander was ook erg sterk. Ze hadden goede smashes en goede samenwerking. Maar ons team liet zich niet zomaar verslaan. Door te roepen en rustig te spelen probeerden we de 1e set te winnen. Het stond nek aan nek. Hoewel we hard ons best deden hebben we helaas de 1e set verloren met 23-25, en de tegenstander had een punt. Dat is balen natuurlijk, maar vol goede moed begonnen we aan de 2e set. We hadden in deze set al wat door wat de tegenstander hun techniek was en daardoor konden we veel ballen redden en wisten we waar de gaten zaten dus hoe we konden scoren. En wat waren we deze set goed! De samenwerking was super en we bleven vooral erg rustig. Het was nog steeds wel super spannend omdat de tegenstanders ook super goed waren en ons steeds bijna inhaalden. Maar we wisten dat we deze set konden winnen. Ons team bleef erg rustig en er werd goed naar elkaar geluisterd. Hierdoor was er goede samenwerking en scoorden we veel punten. En ja hoor, we hadden de set gewonnen met 25-23.

De stand was dus 1-1. Dit was erg spannend omdat er nog maar 1 set was, de beslissende set dus. Weer stonden we goed klaar en deden we goed ons best. Maar ook de tegenstanders gingen er hard tegenaan, want hun wouden natuurlijk ook winnen. De score bleef de hele set dicht bij elkaar. Maar uiteindelijk hebben we helaas de laatste set verloren met 21-25. Maar ondanks het verlies heeft ons team super gespeeld en ben ik erg trots op ze.

Groetjes van Myrthe Geuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *