SV de Griffioen

Meisjes B1 kampioen!

Hallo iedereen,

Ik ben Anouk Betten, ik speel in de MB1 van de Griffioen als middenaanvalster. Ik mag trots zeggen dat ik dit seizoen weer kampioen ben geworden met mijn team. Dit was het 2e seizoen dat wij speelden in de B’s, maar we zijn nu wel toe aan misschien een hoger niveau. Aangezien wij dit seizoen tot nu toe alle wedstrijden hebben gewonnen, en van alle wedstrijden maar liefst 1 set hebben verloren.

Wij hebben dit seizoen gespeeld met 4-2 systeem dat wij nog snel hebben geleerd voordat we wedstrijden begonnen, dit ging super goed. Ook hebben wij veel getraind om in de hoekjes te spelen, veel geoefend op het smashen, blokken en natuurlijk op een nog betere opslag.

De wedstrijden hebben wij allemaal gemakkelijk gewonnen op 2 of 3 na waar we toch nog even goed ons best voor moesten doen. Omdat wij wel goed zijn in het verzwakken als de tegenstander dit ook gaat doen. Anneke onze coach/trainster maakt het in de time-out even duidelijk dat we ons eigen spel spelen en we niet moeten meegaan in het spel van de tegenstander, uiteindelijk zijn de woorden toch bij ons doorgedrongen en hebben we de wedstrijden allemaal gewonnen.

18 april spelen wij onze allerlaatste wedstrijd in Munnekeburen tegen Sparta, we gaan er vanuit dat wij deze natuurlijk ook winnen. Wij als team mogen dan ook trots zijn dat wij dit seizoen alle wedstrijden hebben gewonnen dus de echte kampioenen zijn! Als wij deze wedstrijd met 3-0 winnen zijn wij bovenaan geëindigd met 53 punten, met maar liefst 14 punten voorsprong op de nummer 2. (Inmiddels hebben de meiden dit ook waar gemaakt!)

Kortom een top seizoen, we hopen dat jullie ook hebben genoten van onze wedstrijden! En dat jullie stiekem een beetje trots op ons zijn natuurlijk.

Groetjes MB1,

Dyanthe, Else, Dina, Sandra, Nita, Jantina en Anouk

 

SONY DSC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *