SV de Griffioen

Geef je weer snel op voor het Ameland toernooi!

Hallo Griffioenleden, Amelandgangers en andere bekenden,

Dit jaar willen wij ook weer met een groep naar het Lycurgustoernooi op Ameland. Het toernooi is dit jaar op 24, 25 en 26 mei. Jullie zullen wel denken wat zijn ze vroeg maar men wil graag voor 1 maart de opgaven binnen hebben. Voor ons geldt dan dat wij moeten inventariseren wie er dit jaar mee gaan en welke teams wij moeten opgeven. Je kunt je als team opgeven of als individueel, dan wordt je met anderen in een team ingedeeld. Geef je een team op dan ook graag de namen van wie er in het team zitten.

Een kampeerboerderij is al geregeld en er is al 287,50 euro borg betaald. Dit jaar zitten wij weer in dezelfde kampeerboerderij als vorig jaar 2018. De kampeerdboerderij heet “de Uuthof”. Adres: Tiemen Boelensweg 16, 9164KP Buren. (www.uuthof.nl)

Zoals ieder jaar moet je zelf voor een slaapzak, kussensloop en matrassloop zorgen. Voor de rest is gezorgd zoals bedden en kussens. Wij zullen zorgen voor onze natjes en droogjes. Zaterdagavond gaan wij dan weer gezellig met zijn allen chinees eten of iets anders. Iets anders vinden is alleen een beetje lastig maar wij staan open voor voorstellen. Voor nu staat er eerst chinees eten op het programma. Chinees: Nasi, bami en daarbij sate, foe yong hai en babi pangang.

Vorig jaar hebben wij niks overgehouden. Hierdoor hebben wij besloten om de prijs iets te verhogen. Mede doordat de boodschappen van 6 naar 9% zijn gegaan en het toernooigeld met 5 euro. Daar hier en daar de prijzen zijn gestegen en wij nog niet weten wie er allemaal mee gaan komen wij op de volgende kosten uit. De kosten zijn voor dit jaar berekend op 75 euro p/p dat is 5 euro meer als vorig jaar:

     * 2x overnachting a € 11,- ,eindschoonmaak 100 euro (/?? personen) en 2x toeristenbelasting a € 0,75 wordt:
       € 27,50
     * Chinees eten zaterdagavond
       € 16,00
     * 2x Ontbijt + drinken, overtocht bus en overige kosten
       € 19,00
     * Toernooigeld is  euro 75/ 6 personen
       € 12,50

     Totale kosten € 75,00

Voor de nieuwe mensen die mee willen nog even het volgende: Deze kosten zijn dus voor de kampeerboerderij (ontbijt,koffie/thee,broodbeleg en diversen), toernooi en zaterdag avond eten. Blikjes/ plastic flesjes drinken regelen wij zodat je die mee kunnen naar het veld. Omdat niet iedereen evenveel drinkt staat er in de boerderij een BIERPOT!!! Hierin kun je een vrijwillige bijdrage storten.

Wat buiten deze kosten vallen zijn de overtocht naar Ameland v.v. en eventueel uit eten op vrijdag. Voor de zaterdag en zondag zijn er ook nog kosten voor eten op het veld.Stappen/ uitgaan op vrijdag- en zaterdagavond is ook voor eigen rekening.

Graag horen wij VOOR 1 maart van jullie wie er mee willen. Ken je een vriend(-in) of bekende die dit weekend mee wil dan horen wij dat graag.
Zou wel leuk zijn als zij dan ook mee spelen. Wij zeggen maar zo; Hoe meer zielen hoe meer vreugd!!!

Heb je nog vragen of wil je meer info dan kun je bij mij, Frits terecht. Je kunt mij dinsdag en/ of vrijdag in de sporthal vinden. Of mail even naar info@griffioenvolleybal.nl

Hopen snel van jullie te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *