SV de Griffioen

Geef je op voor het beachvolleybal toernooi op 7 juli in Wolvega!

Voor de 1e keer willen wij dit jaar een beachvolleybaltoernooi organiseren voor rekreatieve volleybalteams uit Wolvega en omgeving. Wij willen dit beachvolleybaltoernooi organiseren bij de Vlinderplas (vd Valk) in de Lindewijk. Het is ons een groot genoegen om jullie uit te nodigen voor dit toernooi op Zaterdag 7 juli vanaf 10 uur.

Er wordt gespeeld in mixteams van 4 personen en in twee leeftijdscategorieën:

  • Tot en met 15 jaar
  • 16 jaar en ouder (jonger mag ook maar op eigen risico)

 

Inschrijving:

De inschrijving staat open voor Mix-teams. Een mixteam bestaat uit tenminste 1 dame (+3 heren) of 1 heer(+3 dames). Daar wij spelen met Mix-teams zijn er een paar beperkingen:

  • De nethoogte is 2.35m
  • De heren mogen niet smashen of bovenhands serveren.

De kosten voor dit toernooi bedraagt €15,- per team.

Voor een goed verloop van het toernooi hebben wij scheidsrechters nodig. Vermeld dus graag bij elk team de naam van de scheidsrechter. De inschrijving dient te gebeuren voor 23 juni 2017 door inzending van ingevuld inschrijvingsformulier aan:

 

Frits Douma, Gentiaan 9, 8471WG te Wolvega of mail: fritsdouma@home.nl

Eline Hiemstra, Lindenlaan 9, 8471KG, Wolvega of mail: elinehiemstraeva@gmail.com

 

Het teamgeld mag U overmaken naar de rekening van De Griffioen volleybal.

S.V. de Griffioen afd. Volleybal, NL 08 SNSB 0854171053,

Onder vermelding van (ovv) Uw teamnaam.

 

Toernooiopzet:

Naar aanleiding van de inschrijvingen zullen er poules worden gemaakt. Wij proberen zoveel mogelijk teams tegen elkaar te laten spelen. Daar wij vantevoren niet weten wie er in welke ploeg spelt en hoe sterk de teams zijn kan het lijken of de ene poule sterker en zwaarder is. Wij hopen hiervoor op uw begrip. De bedoeling is om op het einde van de poulewedstrijden kruisfinales te gaan spelen maar dit hangt af van het aantal opgegeven teams en poules. De prijsuitreiking is aan het einde van het toernooi bij het wedstrijdsecretariaat.

 

Wedstrijdindeling:

Wij weten nog niet hoeveel teams er komen dus ook niet hoeveel velden en poules er komen. De bedoeling is dat wij op tijd gaan spelen en tussen de wedstrijden een wisselpauze. Wij gaan er vanuit dat er 12 minuten gespeeld gaat worden en een wisseltijd van 3 minuten. Dit dus hangt af van het aantal teams. De eerste wedstrijden zullen beginnen om 10 uur en wij hopen tussen 16 en 17 uur klaar te zijn met de wedstrijden. Waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

 

Prijzen:

Omdat dit de 1e keer is dat wij dit toernooi gaan organiseren zijn wij nog op zoek naar sponsors. Hopelijk vinden wij iemand die een wisselbeker wil sponsoren zodat hier in de toekomst om gestreden kan worden. Sponsoring kan ook met een kleine bijdrage en op het toernooi met reclame aanwezig zijn in de vorm van borden, vlaggen of vaandels. Voor andere sponsoring staan wij altijd open.

Wij zien Uw inschrijving voor het beachvolleybaltoernooi Wolvega graag tegemoet.

Houdt U wel rekening met de sluitingsdatum van 23 juni 2017. De ingeschreven teams kunnen het programmaboekje rond 1 juli 2017 tegemoet zien.

 

Namens de beachvolleybalcommissie van de

Afdeling Volleybal van de” S.V. De Griffioen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *