SV de Griffioen

Geef je op voor het 39e BBI volleybaltoernooi!

Hallo,

Wij willen dit jaar voor de 39e keer het B.B.I.-volleybaltoernooi organiseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar teams. De datum is 14 september 2019 in de Olde Steense te Wolvega. Tijdstip van het toernooi is van 13 tot 18 uur. Dit jaar is het toernooi weer het weekend voor het Lindefestival daar de competitie dan nog niet van start is.

Bijgevoegd is de uitnodiging met info, inschrijfformulier, aanplakbiljet en betaalmachtiging.

Vraag eens rond op je werk, in de familie, op een gezellige avond, in de buurt of vrienden! Hiervoor kun je ook het aanplakbiljet gebruiken wat wij mee sturen. Om het toernooi doorgang te laten vinden hebben wij minimaal 10 teams nodig.

Het gaat er niet om of je goed kunt volleyballen maar om sportieve inzet! Volleybal kan iedereen snel op pakken en dus leuk mee doen. Velen hebben wel gevolleybald op school, strand of op de camping. Ken je mensen die wel mee willen doen wijs ze dan op dit toernooi. Wij hebben al 38 keer een gezellige en sportieve dag georganiseerd en willen dat graag weer doen. Dus kom op en laat van je horen of steek je voelsprieten uit.

Dit jaar zijn wij ook op zoek naar een sponsor van het toernooi. Weet jij iemand of een bedrijf dat hiervoor in aanmerking wil komen dan kunnen zij met mij, Frits, contact opnemen.

De wisselbeker wordt beschikbaar gesteld door: AssurantieAdvies Jonker te Wolvega.

Als er vragen zijn kun je altijd bij mij terecht.
Voor info;
Frits Douma

fritsdouma@home.nl
06-18390803

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *