SV de Griffioen

Geef je op voor het 38e B.B.I.-volleybaltoernooi!

Wij willen dit jaar voor de 38e keer het B.B.I.-volleybaltoernooi organiseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar teams. De datum is 22 september 2018 in de Olde Steense te Wolvega. Tijdstip van het toernooi is van 13 tot 18 uur!!!

Dit jaar is het toernooi het weekend na het Lindefestival daar de competitie dan nog niet van start is. Wij zitten dit jaar na het Lindefestival (13 t/m 15 september) want dat is naar voren geschoven. Dit is gedaan omdat op 22 september hier in Wolvega geweldslachtoffers worden herdacht.

Klik op de volgende link voor de uitnodiging met info, inschrijfformulier en betaalmachtiging.

Vraag eens rond op je werk, in de familie, op een gezellige avond, in de buurt of vrienden! Hiervoor kun je ook het aanplakbiljet gebruiken wat wij later na sturen. Om het toernooi doorgang te laten vinden hebben wij minimaal 10 teams nodig. Het gaat er niet om of je goed kunt volleyballen maar om sportieve inzet!!!  Volleybal kan iedereen snel op pakken en dus leuk mee doen. Velen hebben wel gevolleybald op school, strand of op de camping.

Ken je mensen die wel mee willen doen wijs ze dan op dit toernooi. Wij hebben al 37 keer een gezellige en sportieve dag georganiseerd en willen dat graag weer doen. Dus kom op en laat van je horen of steek je voelsprieten uit.

Dit jaar zijn wij ook op zoek naar een sponsor van het toernooi. Weet jij iemand of een bedrijf dat hiervoor in aanmerking wil komen dan kunnen zij met Frits contact opnemen. Tevens zoeken wij nog een sponsor die de wisselbeker ter beschikking wil stellen.

Voor vragen of info; Frits Douma (fritsdouma@home.nl; 06-18390803)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *