SV de Griffioen

Corona

Na een half jaar zonder volleybal zijn we blij dat het seizoen weer van start gaat. Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan sporten gelden bij ons de volgende coronamaatregelen:

 1. Heb je corona-gerelateerde klachten? Blijf thuis!
 2. Houd 1,5 meter afstand van elkaar (m.u.v. spelers tijdens de wedstrijd)
 3. Iedereen dient zijn/haar handen te desinfecteren bij de ingang van de sporthal.
 4. Gelieve zoveel mogelijk vooraf thuis naar het toilet te gaan.
 5. Spelers dienen aangekleed de hal binnen te komen. Voor aanvang van de wedstrijd zijn geen kleedkamers beschikbaar!
 6. Spelers dienen maximaal 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn.
 7. Thuispubliek dient niet eerder aanwezig te zijn dan vijf minuten voor aanvang van de wedstrijd.
 8. Wachtende spelers en publiek dienen op de aangewezen plekken in de hal plaats te nemen. Blijf tijdens een wedstrijd zitten en voorkom onnodige verplaatsingen.
 9. Het is niet toegestaan te zingen en schreeuwen in de hal (dit geldt voor spelers en publiek). Ingetogen juichen na een punt is wel toegestaan.
 10. Voor de wedstrijden mogen geen handen geschud worden met tegenpartij en scheidsrechters. Teams wordt gevraagd samen af te spreken hoe tegenstander en scheidsrechter wel worden begroet.
 11. Na de wedstrijd kan er gedoucht worden, maximaal 1 team per kleedkamer. Gelieve snel te douchen. Let op! Spelers mogen niet eerst naar de kantine, maar zullen eventueel in de zaal wachten totdat er een kleedkamer vrij is.

Alle competitie wedstrijden worden in de Olde Steense gespeeld. In verband met de juiste looproute vragen we alle teams via de achterzijde de sporthal binnen te gaan. Volg hiervoor de route als aangegeven van de parkeerplaats. Publiek is wel welkom via de hoofdingang.

We rekenen op jullie medewerking. Samen zorgen we ervoor dat onze hal coronavrij blijft!