SV de Griffioen

Bloemen verkoop weer groot succes!

Afgelopen vrijdag en zaterdag stonden Ludwig, José en Astrid weer klaar voor de Griffioen met hun bloemenkraam. Net als vele voorgaande jaren stonden zij perkplanten te verkopen voor de vereniging met een knipoog naar Moederdag. De vrijdags stonden ze als vanouds op de parkeerplaats bij de Aldi. Toen was de aanloop al heel goed. Het weer viel mee. Het was fris, maar goed te doen. De gemeente heren hadden de plek al ruim van te voren goed afgezet, zodat ze al heel snel de mooie planten konden neerzetten voor de verkoop. Tuincentrum van Venrooy leverde weer vele mooie planten en ze gingen als zoete broodjes over de toonbank. Ook deze samenwerking verliep weer vlekkeloos, onze dank hiervoor.

De zaterdag stonden ze op de Markt van Wolvega bij het oude pand van de Blokker. Het bleek dat ze als enige met planten stonden en dat hebben ze geweten ook! Het was behoorlijk druk en ook nu waren ze zeer in hun nopjes over de omzet. Het weer werd alleen maar beter en met het zonnetje in het gezicht liep het zeer goed. Vele Griffioeners zijn bij de kraam geweest en dat werd zeer gewaardeerd. Want ze staan natuurlijk voor onze vereniging te verkopen. Daarnaast zijn we nu al een begrip geworden in de omgeving, want deze actie heeft al een behoorlijke vaste klantenkring opgebouwd en is men fan van de kwaliteit die er geleverd wordt.

De totale omzet voor de vereniging was 681 euro! Voor de toekomst gaan we kijken of een mobiele pinapparaat mogelijk is, want dat was nu soms wel een gemis. We houden u hierover op de hoogte. Tot slot willen we alle leden en oud-leden die bij de stand zijn geweest hartelijk bedanken voor hun aankoop en natuurlijk ook de mensen van West Stellingwerf. Op naar de volgende Moederdag, maar nu eerst genieten van dit seizoen!
Ludwig, José, Astrid en Tineke

p.s: voor een goede bloei van de planten dient u de oude bloemen steeds te verwijderen en vergeet niet water te geven. Daarnaast is het goed om de planten te bemesten met een handje rozen mest. 1 x per week. U zult zien, het wordt dan een bloeiende zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *